opSicilie  -  extra's  -  service

opSicilie - In de buurt van CorleoneDon't speak Dutch? Click here! opSicilie - facebookopSicilie - volg ons op twitter

Op deze pagina vindt u een overzicht van de service die we onze gasten tijdens hun vakantie op Sicilië bieden. U kunt scrollen of op een van onderstaande links klikken om direct naar de betreffende service te gaan:

Nederlands
aanspreekpunt
Autohuur en
transfers
verhuur van
fietsen
     
Kok aan huis/
kookworkshop
Tips via
opsiciliecard
Wijn bestellen
     


NB De op deze pagina vermelde extra's (met uitzondering van de webshop van Antonello Cassarà) worden uitsluitend aan gasten van opSicilie.nl aangeboden.

De "Tips via opsiciliecard" worden aangeboden aan alle opsiciliecardhouders, ook aan degenen die niet via ons hebben geboekt.


Heeft u zelf nog wensen of ideeën, neem dan gerust contact met ons op. We zullen dan bekijken of we deze nog voor uw komst naar Sicilië kunnen realiseren.

Tot ziens op Sicilië!

opSicilie - Laura e Martijn

De nieuwe opSiciliecard!

haal meer uit je vakantie met de opsiciliecard - opsiciliecard.nl

opSicilie  -  extra's  -  service  -  een nederlands aanspreekpunt

opSicilie - Service in het Nederlands op Sicilië

Spreekt u geen Italiaans, maar wilt u toch graag kennismaken met de cultuur, de natuur en de keuken van Sicilië? Geen probleem! Wij zijn uw aanspreekpunt op dit mooie eiland en u kunt voor en tijdens uw vakantie op Sicilië bij ons terecht voor (toeristische) tips, vragen en hulp. Zie ook: tips en informatie via opsiciliecard

Wij zullen u persoonlijk in Balestrate, Castellammare del Golfo of Trappeto verwelkomen, waar we u zullen voorgaan naar uw vakantiewoning of appartement. Wij kunnen ook de autohuur voor u verzorgen en we organiseren op verzoek de diverse activiteiten die op de activiteitenpagina staan vermeld.

opSicilie  -  extra's  -  service  -  autohuur en transfers

opSicilie - Jumbo Rent-a-car, Balestrate

opSicilie is "Best partner" van Jumbo Rent-a-car en via deze autoverhuurder in Balestrate kunnen we voor onze gasten een huurauto regelen. Alle auto's zijn voorzien van airco, zijn kilometervrij en voor een tweede of eventueel derde bestuurder hoeft niet te worden bijbetaald.

We verzorgen de autohuur via deze bevriende autoverhuurder in combinatie met transfers van en naar de luchthaven van Trapani of Palermo: Een chauffeur van Jumbo Rent-a-car zal in de ontvangsthal van het vliegveld klaarstaan om u direct naar Balestrate te brengen. Daar zal de huurauto voor u klaarstaan. Omdat we het contract van tevoren laten opmaken, verloopt de afhandeling in Balestrate nog sneller en gemakkelijker en kunnen we u vrijwel direct voorgaan naar uw vakantieaccommodatie.

Gastenboek autohuur en transfers:

“Twijfel voor al niet om via Laura en Martijn de huurauto te regelen, wat prettig is dat. Zo soepel zijn we nog niet eerder van het vliegveld naar de plaats van bestemming gekomen!"  

Robert, Lenneke e Luuk (Casita DeLuca)

“Hallo,

Vrijdagavond terug gekomen van een heerlijke week op sicilie.
transfer en autoverhuur waren perfect geregeld. Dank daarvoor!

Groet Suzan"  

Suzan Lap
"De start van onze vakantie op Sicilië is op uitstekende wijze door jullie verzorgd. Na onze aankomst op het vliegveld van Trapani werden wij keurig opgewacht door de chauffeur die ons naar het autoverhuuradres bracht in het centrum van Balestrate. Daar waren jullie om ons verder begeleiden naar ons 1e vakantieadres op Sicilië, een mooie woning in Castellammare del Golfo."

Bertus van 't Holt en Jolanda Krabbendam (Casa Geraci)
"Met zeer veel zin reisde we af naar Trapani, hier stond zoals afgesproken een signor ons op te wachten om ons snel en veilig naar Balestrate te brengen (...). Binnen 40 minuten stonden we in het kleine centrum van Balestrate, Martijn regelde de formulieren bij het autoverhuurbedrijf en binnen 10 minuten reden we met onze huurauto achter hem aan naar ons Casa Guideo.”

Famiglia Klaassen (Casa Giudeo)

"Geen lange wachtrij bij het autoverhuurbedrijf (want we huurden auto + transfer via hen: scheelt echt tijd!).”

Famiglia Van den Brink (Casita DeLuca)
"Opgehaald van het vliegveld door een chauffeur van het autoverhuurbedrijf. Bij het bedrijf aangekomen stond Martijn ons buiten al op te wachten. Hij regelde de papierwinkel voor de auto. Dit hebben wij als heel plezierig ervaren. Daarna samen in een restaurantje koffie gedronken met wat lekkers en op naar huis. Wat een welkom Op Sicilie.”

Luuk, Sita, Meino en Joke
"De tranfer van het vliegveld is echt een aanrader. Het klopt dat anderen uren kunnen staan te wachten. Martijn en Laura hadden voor ons een auto gereserveerd en daarvoor waren alle papieren vanuit NL al ingevuld. Goede service en een goed begin van onze week vakantie.”
 
Bonnie, Chris, Roos e Nora (Casita DeLuca)
"Ook de service van de autoverhuurder Jumbo Rent-a-Car maakt het de vakantieganger heel gemakkelijk. Op het vliegveld van Trapani werden we netjes opgevangen en naar het centrum van Balestrate gebracht waar op dat moment een groot feest werd gevierd. Alle formaliteiten waren al voorbereid en nadat de koffers in onze huurauto waren geladen werden we door Martijn naar ons huisje gebracht. Ze hadden zelfs voor een aantal boodschappen gezorgd.”

Fam. Van Erven – Casita DeLuca
"Aan jullie komt alle eer toe voor wat betreft de organisatie. We zijn zo goed opgevangen bij aankomst, dat was echt perfect. Geen lange rijen bij de verhuur op het vliegveld, lekker direct opgehaald worden en bij aankomst in Balestrate stond de auto al klaar.”

Laura, Ronald e Bonnie (Villa dell’Orchidea farfalla)
"De autoverhuur met transfer was perfect geregeld.”

Márta en Gábor – Appartamento Attinia
"De aankomst op het vliegveld van Trapani was geweldig, er stond al iemand klaar om ons op te halen en naar Balestrate te brengen. Daar stonden jullie al klaar om ons de huurauto te overhandigen en mee te rijden naar de Villa.”

Elly, Chris, Peter en Linda (Villa dell’orchidea farfalla)
"Bedankt voor jullie hulp - autohuur via jullie met transfer vanaf vliegveld was perfect geregeld, (...)”.

Familie Lens (Borgo delle Olive)

opSicilie  -  extra's  -  service  -  verhuur racefietsen en mountainbikes

opSicilie - Fietsen huren op Sicilie

Het heuvel- en bergachtige landschap op Sicilië is voor sportieve fietsers ideaal. Vanuit de kustplaatsjes Balestrate, Castellammare del Golfo, Alcamo Marina en Trappeto kunt u dan ook de mooiste fietstochten maken. U kunt als gast van opSicilie bij Eurobici een Ridley racefiets of mountainbike huren, waarmee u de diverse heuvels en bergen kunt gaan bedwingen. Het is eveneens mogelijk om een helm te huren, mocht uw eigen helm door de bagagerestricties bij bijvoorbeeld Ryanair niet meer in de koffer passen. U dient uw eigen fietskleding mee te nemen.

Voor meer informatie verwijzen we u naar onze fietspagina.

opSicilie  -  extra's  -  service  -  siciliaanse kok aan huis

opSicilie - kok aan huis op Sicilie

Indien u graag in uw vakantiewoning, villa of appartement van de Siciliaanse keuken wilt genieten, kunnen wij een Siciliaanse kok voor u boeken. U kunt aan ons doorgeven of hij voor u vlees- of visgerechten moet klaarmaken, of dat u liever vegetarisch eet. De kok zal vervolgens bij u in de accommodatie de lekkerste Siciliaanse gerechten bereiden!

De kok-aan-huis-service kan uitsluitend voor gasten van opSicilie worden georganiseerd.

opSicilie  -  extra's  -  service  -  tips en informatie via opsiciliecard

exclusieve informatie op de opsiciliecard website

De nieuwe opsiciliecard website heeft een pagina speciaal voor cardhouders met nieuws en met exclusieve informatie over (dorps-)feesten, festivals, tentoonstellingen en nog veel meer.

Login op de opsiciliecard website om deze informatie te lezen. Nog geen opsiciliecard? Bestel deze dan hier! NB Gasten van opSicilie krijgen gratis een opsiciliecard.

 

opSicilie  -  extra's  -  service  -  online siciliaanse wijnen bestellen

opSicilie - webshop Antonello Cassarà


Wilt u thuis in Nederland of België met een goed glas Siciliaanse wijn nagenieten van een fijne vakantie op Sicilië? Dat kan!

Bezoek de webshop van Antonello Cassarà en bestel de kwaliteitswijnen van deze wijnproducent uit Alcamo online. Ondanks de gehanteerde verzendkosten, kunt u de wijnen toch voor een zeer aantrekkelijke prijs aanschaffen, omdat u ze direct bij de wijn- producent zelf koopt.

De beschrijvingen van de diverse wijnen zijn in het Italiaans, maar als u op de Google Translate link klikt, kunt u ze o.a. naar het Engels laten vertalen. Om wijnen te kunnen bestellen, dient u zich eerst via de link "Registrati" (in Engels "Sign up") te registreren.

De levertijd is 5 tot 7 werkdagen.

Meer informatie over wijnproducent Antonello Cassarà vindt u hier.

opSicilie - een tempel in Selinunte, Sicilië

opSicilie  -  een tempel in selinunte