opSicilie  -  extra's  -  gastenboek villa met zwembad

opSicilie - gastenboek appartement, vakantiewoning, villa - Balestrate en Castellammare del Golfo, SicilieKlik hier om ons uw bijdrage en foto's te mailen.Don't speak Dutch? Click here! opSicilie - facebookopSicilie - volg ons op twitter

Op deze pagina kunt u enkele verslagen lezen van o.a. Nederlandse en Belgische families die via opSicilie een villa met privé zwembad hadden gehuurd. De naast de bijdragen geplaatste foto's zijn door de betreffende families ingestuurd.

Klik op de onderstaande links voor de overige gastenboekbijdragen:

opSicilie  -  extra's  -  gastenboek  -  mike, sylvia, sandra e marco -  villa veneziano

opSicilie - bijdrage gastenboek Mike, Sylvia, Sandra en Marco - Villa Veneziano, Castellammare del Golfo - Sicilie

"Ciao Laura en Martijn,

We zijn al weer eventjes in het koude Nederland en kijken met veel plezier terug op onze vakantie op jullie mooie eiland.

We waren enkele maanden geleden al surfend op jullie website terechtgekomen omdat we op zoek waren naar een ruime woning met een privé zwembad. We zijn blij dat we jullie toen hebben gecontacteerd, ondanks dat we tussen het woningaanbod geen woning met zwembad zagen staan. Toen we via de mail van jullie enkele foto's van Villa Veneziano kregen waren we direct verkocht!

We hebben negen dagen lang heerlijk kunnen ontspannen en veelvuldig gebruik van het zwembad gemaakt. Nog wat uitstapjes gemaakt en 's avonds lekker gegeten, helemaal toppie!

Veel succes verder en veel plezier "opSicilië" :-)

Mike, Sylvia, Sandra en Marco"

Ciao Mike, Sylvia, Sandra e Marco,

Hartelijk dank voor jullie bijdrage aan ons gastenboek. Zoals jullie zien, hebben we Villa Veneziano inmiddels op onze site gezet.

Tanti saluti dalla bella Sicilia, Laura e Martijn

 

opSicilie - Informatiepagina Villa Veneziano

opSicilie  -  extra's  -  gastenboek  -  famiglia van thoor -  villa veneziano

opSicilie - bijdrage gastenboek famiglia Van Thoor - Villa Veneziano, Castellammare del Golfo - Sicilie

"Buongiorno Martijn en Laura,

Vol enthousiasme werden we op de eerste dag door Laura verwelkomt en de gehele organisatie verliep professioneel en goed. Het beeld dat je schetstte op de website van deze heerlijke villa voldoet helemaal aan de werkelijkheid.

Ondanks het wisselvallige weer hebben we intens genoten van deze mooie prachtige villa met heerlijke buitenkeuken, zwembad, mooi ingerichte huiskamer en de 4 comfortabele slaapkamers met allen een eigen badkamer met goede douche en toilet.

Het is een klein wandelingetje naar het leuke kiezelstrandje en 5 minuten met de auto naar het mooie Scopello en naar Castellammare del Golfo.

Jullie gouden tips voor leuke restaurantjes, de snelle service toen we extra dekens nodig hebben en het meehelpen met de vertaling voor onze dochter in het ziekenhuis waren extra en goed. We zijn ervan overtuigd dat Sicilie komende jaren door nog veel meer Nederlandse gezinnen ontdekt gaat worden en jullie zijn de ideale partij om een leuk goed vakantiehuis te regelen.

Dank voor alles en veel succes met alles waar jullie mee bezig zijn.

Lieve groet Nicole, Dirk, Daan en Tirza"

opSicilie - Informatiepagina Villa Veneziano

opSicilie  -  extra's  -  gastenboek  -  famiglia van loon  -  villa veneziano

opSicilie - bijdrage gastenboek famiglia Van Loon - Villa Veneziano, Castellammare del Golfo - Sicilie

"We zijn alweer een maand terug, maar genieten nog steeds na van die heerlijke vakantie in Villa Veneziano, waar we met onze kinderen en kleinkinderen onze 40-jarige bruiloft hebben gevierd.

Een jaar geleden begon de voorbereiding. Jullie hebben steeds snel en correct gereageerd op onze vele vragen en wensen. De overdracht in Balestrate van de auto's ging heel vlug, en daarna zijn jullie met ons naar de supermarkt gegaan, want we waren met 13 personen  (10 in  Villa Veneziano en 3 in Casa Geraci) en nog niets in huis.

Uitstapjes zijn gemaakt naar o.a. Scopello, Palermo, Erice en wandelingen gemaakt door de natuur. Wat is Sicilie mooi! Steeds hebben we buiten gegeten en soms met z'n allen in het zwembad gelegen. Het was dolle pret. We konden ons geen groter feest wensen. Dat ieder gezin een eigen badkamer had was ideaal.

De laatste avond zijn we als afsluiting gaan uit eten in een restaurant dat jullie voor ons gereserveerd hadden. Toen kwam de verrassing: als dessert werd een heerlijke taart geserveerd ( met een -40- erop) namens Laura en Martijn.

We hebben een onvergetelijke bruiloft gehad en daar hebben  jullie ook aan bijgedragen.

Dank jullie wel voor jullie gastvrijheid.

Gerard en Marie Louise van Loon"

opSicilie - Informatiepagina Villa Veneziano

opSicilie  -  extra's  -  gastenboek  -  famiglia pluimers -  villa veneziano

opSicilie - bijdrage gastenboek famiglia Pluimers - Villa Veneziano, Castellammare del Golfo - Sicilie

"Hallo Laura en Martijn,

We hebben een heerlijke vakantie gehad in villa veneziano. We waren er met 10 personen en er was ruimte genoeg. Er zit een heerlijke tuin bij met een zwembad waar de kinderen veelvuldig gebruik van hebben gemaakt. De temperatuur was goed. Door jullie tip hebben we heerlijk gegeten in een pizzeria in Alcamo. Echt een aanrader. Scopello is een erg gezellig en mooi plaatsje. We zijn een paar keer naar het strand geweest bij San Vito Lo Capo. Prachtig mooie omgeving. Uitstapje naar Trapani en Erice gemaakt. De dagen waren zo weer om. Het is zeker een keer voor herhaling vatbaar. Jullie waren gastvrij en stonden klaar wanneer het nodig was. Super!

Groetjes Fam. Pluimers, fam. Kamp en fam. van den Hengel"

opSicilie - Informatiepagina Villa Veneziano

Terug naar boven

opSicilie - zonsondergang bij trapani, Siciliƫ

opSicilie  - zonsondergang bij trapani

De nieuwe opSiciliecard!

haal meer uit je vakantie met de opsiciliecard - opsiciliecard.nl