opSicilie  -  extra's  -  opsiciliecard

opSicilie cardDon't speak Dutch? Click here! opSicilie - facebookopSicilie - volg ons op twitter

In 2012 hebben we de opSicilie card geïntroduceerd. Met deze kaart kregen onze gasten op diverse plaatsen korting en/of iets extra's. Vanwege het grote succes en de vraag naar een groter aanbod, ook aan de andere kant van het eiland, hebben we besloten het aantal deelnemers flink uit te breiden.

De nieuwe card, de opsiciliecard is nu verkrijgbaar op de opsiciliecard website. De opsiciliecard is bestemd voor iedereen die vakantie op Sicilië wil vieren. Dus ook als u niet bij ons boekt, zult u de opsiciliecard kunnen gebruiken! De card heeft een nieuwe look (zie afbeelding hiernaast en hieronder), maar één ding is niet veranderd: elke deelnemer staat voor hoge kwaliteit en een uitstekende service!

We hebben deelnemers over het gehele eiland, van kleine B&B's tot 4 sterren resorts en van trattoria's tot restaurants met geraffineerde gerechten. Ook hebben we diverse activiteiten toegevoegd, zoals paardrijden, trekking, fietsen, kookworkshops, wijnproeverijen, parachutespringen, enz.

Met je smartphone kun je eenvoudig naar deelnemers en naar de diverse musea, archeologische parken en natuurparken navigeren.

Verder hebt u als cardhouder toegang tot exclusieve informatie over bijvoorbeeld festiviteiten, concerten, theatervoorstellingen, enz. op het eiland.

Als gast van opSicilie.nl kunt u de nieuwe opsiciliecard bij ons met korting aanschaffen.
De nieuwe opSiciliecard!

opSicilie  -  de nieuwe opsiciliecard