opSicilie  -  extra's  -  opsiciliecard

opSicilie cardDon't speak Dutch? Click here! opSicilie - facebookopSicilie - volg ons op twitter

De opsiciliecard helpt u direct de mooiste plekjes op Sicilië te ontdekken. Wij hebben als echte Siciliëkenners voor u o.a. de beste restaurants, B&B's, hotels en agriturismi geselecteerd. De opsiciliecard heeft deelnemers over het gehele eiland, van kleine B&B's tot 4 sterren resorts en van trattoria's tot restaurants met geraffineerde gerechten. Ook vindt u met de opsiciliecard de leukste activiteiten en workshops. Denk bijvoorbeeld aan paardrijden, trekking, fietsen, kookworkshops, wijnproeverijen, parachutespringen, boottochten en nog veel meer! U krijgt bij de deelnemers ook nog eens een leuke korting en/of wat extra's aangeboden.

De opsiciliecard werkt ook als een digitale reisgids: in de categorie Natuur & Cultuur vindt u namelijk uitgebreide, Nederlandstalige informatie over de meest interessante culturele bezienswaardigheden en natuurparken op Sicilië. Met je smartphone kunt u eenvoudig naar de diverse musea, archeologische parken, natuurparken en de deenemers in de overige categorieën navigeren.

Verder hebt u als cardhouder toegang tot exclusieve informatie over bijvoorbeeld festiviteiten, concerten, theatervoorstellingen, enz. op het eiland.

De opsiciliecard is verkrijgbaar via de opsiciliecard website en is bestemd voor iedereen die op Sicilië vakantie wil vieren en meer uit zijn of haar vakantie wil halen. Indien u een opSicilie accommodatie boekt, krijgt u van ons gratis een opsiciliecard.

Lees onze opsiciliecardblog voor bezoektips, onze favoriete plekjes op het eiland en voor tips over het gebruik van de opsiciliecard.

Bezoek de opsiciliecard website voor een overzicht van alle deelnemers aan de opsiciliecard.

De nieuwe opSiciliecard!

haal meer uit je vakantie met de opsiciliecard - opsiciliecard.nl